Blogger Widgets

úterý 8. května 2012

Nového alba SYSTEM OF A DOWN se jen tak nedočkáme



Frontman SOAD Serj Tankian prohlásil pro Billboard.com, že kapela se pomalu připravuje na turné, které pojede první dva týdny v srpnu po východním pobřeží USA společně s DEFTONES a nic nesignalizuje konec dlouhé nahrávací pauzy SOAD.

"Lidé se nás ptají: Kdy od vás můžeme očekávat něco nového? Myslím, že je to pro nás největší kompliment na světě," říká Tankien. "Zatím nemáme žádný plán, kdybychom chtěli začít. Myslím si, že vše shromáždíme v ten pravý čas, až všichni budeme mít tu správnou vůli a pustíme se do toho. Ten správný čas, ale ještě nenastal, myslím, že každý člověk pozná, až se tomu tak stane. Je to tak jednoduché."

Během rozhovoru pro brazilský Multishow, který proběhl po vystoupení SOAD na festivalu Rock In Rio v říjnu loňského roku, byl bubeníkovi Johnu Dolmayanovi položen dotaz, kdy mohou fanoušci očekávat nové album SOAD, zda konečně po jejich shledání na aktuálním turné započne kapela připravovat nový materiál. "Chystáme se to vzít den po dni," řekl. "Pro lidi, kteří čekají na nové album - Já vím, že mnoho z vás očekává nový materiál, čekám na něj stejně jako vy. Vše se přihodí v tu pravou chvíli a my budeme moci udělat něco, co dosáhne stejného vrcholu jako v minulosti. Opravdu nechceme usnout na vavřínech a být závislí jen na tom, co jsme vyprodukovali v minulosti. Osobně nechci dělat na něčem, když vím, že ani zbytek kapely si to nepřeje. Místo navázání na minulost, chceme vytvořit něco nového, specifického pro tuto generaci, která si následně může říct, jo tohle jsou naši SOAD."

Poslední dvě alba skupiny "Mezmerize" a "Hypnotize" byly vydány v roce 2005.

Již dříve prohlásil Dolmayan po pětileté pauze pro Straight.com : "Osobně nemám rád přestávky, rád bych pokračoval s hraním. Bylo by hezké odejít a být prostě jen John Dolmayan, ale to bych již nebyl John ze SOAD. Myslím, že každý měl podobné pocity."

Bubeník vysvětluje, že za delší přestávkou kapely stála touha být mimo centrum dění a shledat se opět se svým běžným životem, říká: "Když jste celou dobu na cestách a ve studiu, je to pro vás jako cestovat rychlostí světla. Když se pak vrátíte do běžného života připadá vám, že uplynulo 20 let, ale vy jste jen o dvě hodiny starší.....Žiješ kočovný život, ztrácíš kontakt s lidmi, jelikož se ti odcizují. Lidé stárnou, žení se, umírají - život stále pokračuje."

ZDE dvojice klipů na připomenutí:


Žádné komentáře:

Okomentovat