Blogger Widgets

čtvrtek 3. května 2012

MNEMIC streamují nový single + info o nové desce


Nový single I´ve Been You  dánských metalistů MNEMIC můžete pomocí SoundCloud poslechnout níže. Skladba pochází z pátého alba kapely Mnemesis, které vyjde v Evropě 8. června a ponese nálepku Nuclear Blast Records. CD bylo nahráno v Antfarm Studios v dánském městě Aabyhøj s producentem Tue Madsenem (HAUNTED, HIMSA, SICK OF IT ALL). Artwork vytvořil Metastazis (MORBID ANGEL, PARADISE LOST) a taktéž jej můžete vidět níže.

Komentář kytaristy Mircea Gabriela Eftemie: "Toto je první single alba a je také jedním z nejpřístupnějších - je jednoduchý, lehce stravitelný a prostě melodický. Pokud jste si mysleli, že budete poslouchat něco technického, divného a šíleného - pak jste se mýlili. Museli byste poslouchat jiné skladby, protože ty by takové mohly být - kdo ví? Možná byste si měli pořídit toto album až bude venku a říct nám svůj názor. Vždy nám můžete napsat na naši stránku na Facebooku jestli vás to štve nebo vás to chytlo!"


Seznam skladeb na Mnemesis:


01. Transcend
02. Valves
03. Junkies On The Storm
04. I've Been You
05. Pattern Platform
06. Mnemesis
07. There's No Tomorrow
08. Haven At The End Of The World
09. Ocean Of Void
10. Blue Desert In A Black Hole
11. Empty Planet (bonus track)

Baskytarista MNEMIC Simone Bertozzi se nebude účastnit prvních tří koncertů nového turné, protože "se na poslední chvíli objevily jisté problémy s ledvinami." Sám k tomu říká: "Už se cítím docela dobře, ale bohužel jsem nucen nechat si ujít koncerty a přijmout nezbytné lékařské testy a opatření. Není důvod panikařit, protože dlouholetý kamarád Bo Lund (známý také jako zvukový technik THE HAUNTED) poskytne správnou dávku low-endu na prvním koncertě v Lyngby (Dánsko) a tím pádem se chlapcům zvýší headbanging na vystoupení v České republice, aby zaplnili mou nepřítomnost. Zpátky na trať se ke klukům připojím 6. června v italské Ferraře."

Loni se MNEMIC rozloučili s bubeníkem Brianem "Brylle" Rasmussenem a kytaristou Runem Stigartem. Jejich místa zaujali Brian LarsenVictor-Ray Salomonsen

Nová sestava MNEMIC:

Guillaume Bideau - Vocals 
Mircea Gabriel Eftemie - Guitar 
Victor-Ray Salomonsen - Guitar 
Simone Bertozzi - Bass 
Brian Larsen - Drums 

Žádné komentáře:

Okomentovat