Blogger Widgets

čtvrtek 3. května 2012

DELAIN: Info o přicházejícím albu "We Are The Others"


"We Are The Others," právě toto jméno ponese třetí studiové album holandských symfonických metalistů DELAIN, jejíchž hlavní tváří je zpěvačka Charlotte Wessels. Deska měla vyjít začátkem roku, ale nakonec se datum posunulo na červen. V Beneluxu a Německu přijde album do prodeje již 1. června, ve Francii a Británii 4. června. V celé Evropě, mimo Nizozemí (CNR Entertainment), vyjde album pod hlavičkou Roadrunner records. V Severní Americe zatím datum vydání není známo, vyjde někdy v létě, na starosti ho mají Sensory records, oproti evropské verzi bude album obsahovat navíc čtyři živé nahrávky. 

Pilotní singl jménem "Get The Devil Out Of Me," se na scéně objevil již 13. dubna (15. dubna v Británii), to proto, aby se časově shodoval se začátkem evropského turné kapely, v jehož rámci k nám Delain před pár dny (29. 4.) zavítali a odehrála koncert ve Zlíně.

Oficiální videoklip k singlu "Get The Devil Out Of Me" můžete shlédnout níže. Klip obsahuje záběry z průběhu nahrávání nového CD, dále pak živý materiál včetně záběrů z britského Sonisphere festivalu.



coverart alba "We Are The Others"
Album se nahrávalo v létě roku 2011 ve Švédském Hellner Studios. Produkce se ujali Jacob Hellner (RAMMSTEIN, CLAWFINGER a APOCALYPTICA), nahrávání vokálů měl na starosti Epicentre team  ve složení Fredrik Thomander a Anders Wikström (SCORPIONS, BACKYARD BABIES).

Tracklist:

01. Mother Machine
02. Electricity
03. We Are The Others
04. Milk And Honey
05. Hit Me With Your Best Shot
06. I Want You
07. Where Is The Blood (feat. Burton C. Bell)
08. Generation Me
09. Babylon
10. Are You Done With Me
11. Get The Devil Out Of Me
12. Not Enough

Songy, které se objeví navíc v americkém vydání desky
13. The Gathering (live)
14. Control The Storm (live)
15. Shattered (live)
16. Sleepwalkers Dream (live)



1 komentář: