Blogger Widgets

středa 9. května 2012

Konečné INFO k nové desce P.O.D.


Křesťanští metalisti P.O.D. (PAYABLE ON DEATH) vydají nové album jménem "Murdered Love" již 10. července a to pod hlavičkou vydavatelství Razor & Tie. Dlouho očekávané album bude navazovat na předešlý počin jménem "When Angels & Serpents Dance" z roku 2008, produkci si opět vzal nastarost Howard Benson (Kelly Clarkson, THEORY OF A DEADMAN, DAUGHTRY, THE ALL AMERICAN REJECTS a MY CHEMICAL ROMANCE), který má na svědomí předešlé a velice úspěšné album "Satellite."


Coverart alba byl navržen design studiem Invisible Creature, to již vytvořilo obaly desek např. pro Foo Fighters, Norma Jean, Chrise Cornella a mnoho dalších. Obal desky společně s tracklistem najdete dole v příspěvku. První singl z nového alba nese jméno "Lost In Forever" a naleznete ho společně s druhým uvolněným songem "Eyez" pod tímto odstavcem. 


Kapela nedávno natočila hudební video k singlu "Lost In Forever," natáčelo se na poušti v Kalifornii, klip je nyní v post-produkci a jeho vydání se očekává později v tomto měsíci. 

Alba "When Angels & Serpents Dance" se v prvním týdnu v USA prodalo 34 tisíc kusů, vydáno bylo v dubnu roku 2008 a umístili se jako číslo 9. v žebříčku prodejnosti. Předešlá deska "Testify" z února roku 2006 na tom byla velmi podobně, taktéž skončila na čísle 9. s 54 tisíci prodanými kusy.

Coverart alba "Murdered Love"

Tracklist:

1. Eyez (Feat. Jamey Jasta of Hatebreed) 
2. Murdered Love 
3. Higher 
4. Lost In Forever 
5. West Coast Rock Steady (Feat. Sen Dog of Cypress Hill) 
6. Beautiful 
7. Babylon The Murderer 
8. On Fire 
9. Bad Boy 
10. Panic & Run 
11. I Am 




V USA bude možno zakoupit CD v těchto třech balíčcích, v Evropě se podobné nabídky snad také dočkáme.


Žádné komentáře:

Okomentovat