Blogger Widgets

sobota 12. května 2012

Chad Kroeger pracuje na skladbách pro Avril Lavigne


Frontman rockerů NICKELBACK strávil nějaký čas ve studiu s Avril Lavigne, aby spolu stvořili nějakou tu hudební stopu.



Avrilka už tuto spolupráci už během roku odhalila, když pomocí svého Twitteru uveřejnila fotku, kde jsou oba muzikanti v objetí. Fotky jste si určitě na začátku příspěvku všimli. Nyní to vypadá, že tahle kolaborace bude obsahovat víc než jednu píseň. Kroeger řekl bostonskému rádiu Mix 104.1: "Chtěli jsme udělat jen pár melodií. A pak chtěla (Lavigne) abych na jedné z nich zpíval a načež jsme vletěli na tyto různé songy."

Zpěvák NICKELBACK přiznává, že hudební chemie zapracovala okamžitě, a vysvětluje, že "věci do sebe zapadly skutečně rychle." Kroeger říká, že byl zpěvačkou ohromen a dodává, "že má ve svém arsenálu mnoho triků." Přednesl její schopnost s lehkostí přecházet z přímočarého rocku až po rytmicky orientované žánry. A se smíchem dodává, že má i jiný talent, "na rozdíl od dívek její postavy, ona může vodku přímo tankovat."

V současnosti má, podle Chadových slov, Avril hotových asi 8 písní k novému albu. Kromě Kroegera, se Avril schovávala ve studiu i s někdejším členem EVANESCENCE, Davidem Hodgesem.

Žádné komentáře:

Okomentovat