Blogger Widgets

čtvrtek 12. dubna 2012

Třešničky na dortu REVOLVER GOLDEN GODS AWARDS 2012

REVOLVER GOLDEN GODS AWARDS 2012

Včera proběhlo předávání hudebních Oscarů a naše malá země z toho má zase prakticky jenom soupisku vítězů, protože tady frčí Cesty domů...ale to už odbíhám. Večer byl nejen plný napětí, ale i prvotřídní zábavy a níže si můžete pustit věci, kterých byste chtěli být svědky.

Před dvaceti lety, tedy v roce 1992, vydala PANTERA desku Vulgar Display Of Power. Kapela ještě nějakou dobu existovala, ale nakonec se rozešla a za její existencí udělala tragická smrt kytaristy Dimebaga smutnou tečku. Členové kapely, ale nezakrněli, a tak Phila Anselma můžete slýchat v kapele DOWN a Vinnie Abbotta v partě HELLYEAH. Ale teď k věci. Někdy se vyplácí nevyhazovat staré věci a po čase se v nich prohrabat. A tak jmenovaný Vinnie našel dvacet let nepublikovanou skladbu s nevoňavým názvem Piss. Včerejšího večera si odbyla premiéru klipu a skladba se stane součástí výročního vydání jmenované placky Vulgar, které se chystá na 21. května.


Lidská bytost jménem Marilyn Manson nikdy nepatřila mezi zcela psychicky zdravé jedince. Nám to ale nevadí, my to máme rádi. Díky tomuto handicapu se nedá čekat, že by se obklopoval normálními přáteli, ale o to jsou zajímavější. Manson tedy pozval svého dobrého a dlouholetého kamaráda, aby si s ním na slavnostním večeru zajamoval. Tím přítelem není nikdo jiný než Johnny Depp a jak to kluci rozbalili, uvidíte níže.


A do třetice. Floridská parta TRIVIUM si vzala do parády skladbu veteránů od METALLICY Creeping Death. METALLICA je vděčná látka a nezklame. Ale protože si speciální večer žádá speciální provedení, k metalcorové partě v čele s Mattem Heafem se přidali dva velikáni poslední dekády. Nebyli to nikdo menší než Robb Flynn z MACHINE HEAD a další master Corey Taylor ze SLIPKNOT a STONE SOUR. Něco takového může dopadnout špatně leda při výpadku elektřiny.


Žádné komentáře:

Okomentovat