Blogger Widgets

čtvrtek 5. dubna 2012

P.O.D nabízí skladbu z nového alba ke stažení zdarma

P.O.D. (PAYABLE ON DEATH)
"Minulý rok byl pro nás hodně zábavný. Napsali jsme hodně muziky a absolvovali malé rychlé turné během srpna a září, abychom zase protáhli nohy. Hned poté jsme skočili s Howardem do studia a šlo to velmi rychle a bezbolestně." Sdělil Sonny Sandoval serveru Noisecreep. Frontman po telefonu mluvil o Murdered Love, prvním albu californských nu-metalů po čtyřech letech. 

"Howardem" myslí Sandoval Howarda Bensona, megaproducenta, který zaznamenal platinovou desku s každým od Daughtry po The All-American Rejects. Benson spolupracoval s P.O.D na posledních třech albech, včetně jejich alba Satellite z roku 2001.

"Howard rozhodně ví, jak dostat na světlo melodickou stránku naší hudby, ale myslím, že tento aspekt měla naše muzika i v době, než jsme se s ním spojili. Pracuje se nám s ním dobře. Můžeme být k sobě navzájem naprosto upřímní, protože toho máme za sebou už mnoho společného. Své první zlaté a platinové desky získal s P.O.D. Howard s námi nezachází jako s mladšími kapelami, které žene do koncertování (směje se). Máme k sobě vzájemný respekt," říká Sandoval.

Noisecreep zpěváka požádal, aby nastínil, jaký zvuk mohou fanoušci očekávat od Murdered Love:

"Na této nahrávce jsou některé opravdu tvrdé písně, ale na druhou stranu jsou tu stejně tak i krásné momenty. Svým způsobem je to jako by se P.O.D tímto albem vraceli ke svým kořenům. Hrajeme styl muziky jaký nás baví. Je nám jedno, jaká hudba zrovna letí. Nechceme držet krok s tím, co se hraje v rádiu. Děláme tento styl muziky, protože milujeme její hraní na živo. Je to naprosto jednoduché."

Murdered Love nebude obchody atakovat dřív jak v létě, ale kapela v tuto chvíli nabízí ke stažení píseň Eyez, kde hostuje zpěvák HATEBREED Jamey Jasta.


Tuto skladbu můžete stahovat na oficiálním webu P.O.D zde

Žádné komentáře:

Okomentovat