Blogger Widgets

středa 25. dubna 2012

LORDI mají nového bubeníka


Ke konci února opustil finské maskované metalisty LORDI i náš svět bubeník Tonmi "Otus" Lillman. O jeho smrti jsme psali. V tuto chvíli můžeme oznámit, že LORDI našli náhradu a mohou pokračovat ve své dosavadní práci.
Pokud ale čekáte, že vám také přineseme fotku a jméno nového bubeníka, tak máte smůlu. LORDI sice oznámili jeho nábor, ale nové jméno v sestavě nebylo uveřejněno a je v tuto chvíli nazýván jednoduše "bubeník. Maska a kostým jsou prý omezeny na minimum, ale jsou dostatečné na to, aby člen vizuálně zapadal do blížících se show.

Komentováno Mr. Lordim: "Nechceme ještě plně zavádět novou postavu, protože se nám zdá otázka bubeníka Otuse ještě příliš čerstvá. Dělání si jakýchkoliv starostí ohledně nového plnohodnotného člena by podle nás bylo příliš neuctivé. Je však nutné přibrat bubeníka, abychom mohli hrát. A protože jsme LORDI, nikdo nikdy nebude v kapele sám sebou, ale musí hrát jistou postavu."

K tomu dodal: "Takže nový bubeník má masku a jeho kostým tvoří víc než jen tričko a džíny, ale ještě to není outfit skutečné postavy. Dalo by se říci, že je v jakémsi přestrojení. Jméno a vzhled jeho postavy bude uveřejněno ve stejnou chvíli, kdy celá kapela přijde s novými kostýmy a maskami. To bývá tradici před vydáním nového alba."

Jak lze z jeho slov soudit, fotografii nového bubeníka neuvidíme do okamžiku, kdy bude postava oficiálně představena.

Svůj live debut si bubeník s LORDI odbyte 5. května na festivalu Metallica.com v Live Music Club Trezzo Sull´Adda v italském Miláně. 

Žádné komentáře:

Okomentovat