Blogger Widgets

pondělí 16. dubna 2012

LINKIN PARK se "vracejí" ke kořenům?

LINKIN PARK
Pryč jsou časy, kdy tahle šestice hrála muziku, kterou nás bavila na albech Hybrid Theory a Meteora. Když ovšem v roce 2010 vydali kompilační pokus A Thousand Sun, můžeme říct, že nasrali i ten zbytek fanoušků, který jim věřil. Chlapci tedy zpytovali svědomí a dušují se, že s další deskou Living Things, kterou chtějí vydat 26. června, se vrátí ke svým kořenům. Že bychom jim dali šanci?

Produkci si vzal na starosti Rick Rubin, což by mohlo naznačovat dobrý směr cesty, stejně tak to, že mu Chester na otázku jakou chtějí nahrávku odpověděl, že "nechceme, aby to znělo jako cokoli, co jsme udělali předtím, ale aby to bylo dobrým startem." Shinoda pak na obhajobu řekl, že v kariéře udělali spousta chyb, kterým se teď smějí, ale že v tu danou chvíli jim to přišlo jako správný krok.

Nicméně, v pátek spatřilo světlo světa lyric video ke skladbě Burn It Down. Osobně ať se snažím jak chci, nikde slibované kořeny neslyším. Skepsi jsem tedy nepřekonal a lze jen doufat, že vydanou skladbu nelze zatím brát jako směrodatnou. Co si o tom myslíte vy?




CoverArt singlu
CoverArt LIVING THINGS 

Tracklist  "Living Things" 

01. Lost in the Echo
02. In My Remains
03. Burn It Down
04. Lies, Greed, Misery
05. I'll Be Gone
06. Castle of Glass
07. Victimized
08. Roads Untraveled
09. Skin to Bone
10. Until It Breaks
11. Tinfoil
12. Powerless




1 komentář:

  1. Nevím jak to pánové z LP myslí s tím návratem ke kořenům, ale oproti jejich prvotině to zní nějak vykastrovaně :)

    OdpovědětVymazat