Blogger Widgets

neděle 1. dubna 2012

DEFTONES se v červenci stěhují do studia!


Frontman Chino Moreno sdělil chilskému webu La Tercera, že kapela minulý týden úspěšně dokončila pre-produkci svého sedmého alba a 9. července se stěhují do studia k jeho nahrání, aby ho mohla později roku 2012 mohli vydat. "Vím, že to říká každý, ale myslím, že to bude nejlepší album, které jsme nahráli," vyjádřil se Moreno pro španělsky psaný článek. "Jsem z toho nadšený, protože to zní oproti naší poslední desce Diamond Eyes více futuristicky - takže je to zase o krok dál."

Diamond Eyes z roku 2010 se stala jednou z nejúspěšnějších desek kapely. Poslední single You´ve Seen The Butcher bylo hitem Top 15 rockového radia.


DEFTONES budou zase jednou nahrávat se Sergio Vegou na baskytaře. Vega se připojil ke kapele během turné poté, co původní basák Chi Cheng  v listopadu 2008 upadl po automobilové nehodě do bezvědomí, a také zůstal na nahrávání Diamond Eyes.

Loni v říjnu vydalo Reprise Records limitovanou edici vinyl box setu skupiny DEFTONES. Deftones: The Vinyl Collection 1995-2011 je retrospektivou šesti alb kapely obsažené v sedmi deskách (8 LP) - Adrenalin z roku 1995, Around The Fur 1997, White Pony 2000, Deftones 2003, Suterday Night Wrist 2006 a Diamond Eyes z roku 2010 a také Reprise Records Day vydaná limitovaná edice Covers z roku 2011. Každé album prožilo re-cut z originální nahrávky na vinyl a vylisováno na 180gramový evropský virgin vinyl. Sbírka, která obsahovala unikátní litografie a cover art, byla zabalena v ručně číslovaném sběratelském boxu a byla vydána v celosvětovém počtu 1000 kusů.


Žádné komentáře:

Okomentovat