Blogger Widgets

čtvrtek 5. dubna 2012

CHILDREN OF BODOM - info o výročním albu


Finští melodeath metalisté CHILDREN OF BODOM vydají 22. května Holiday At Lake Bodom (15 Years Of Wasted Youth), zobrazující retrospektivně kariéru a oslavují 15 let existence kapely. 


Tato věc bude obsahovat speciálně vybrané písně z každého kritikou ceněného alba skupiny (Something Wild 1997, Hatebreeder 1999, Follow The Reaper 2000, Hate Crow Deathroll 2003, Are You Death Yet? 2005, Blooddrunk 2008 a Relentless Reckless Forever z roku 2011), plus dvě nově nahrané (a bezpochyby zábavné) cover skladby a podrobně opsané samotnými členy CHILDREN OF BODOM. DVD část balení bude obsahovat "upřímné záběry z cestování a zákulisí po celém světě" plus nikdy neviděné video k Shovel Knockout.

"15 Years Of Wasted Youth je o tvrdé práci, drsném paření, neoblomnosti a neústupnosti CHILDREN OF BODOM," říká kytarista a zpěvák kapely, Alex Laiho. "Prošli jsme mnoha zdmi, abychom se dostali tam, kde jsme; a po sedmi studiových deskách, dvou live albech, non-stop cestování, krvácení a mnoha zlomených kostech máme, řekl bych, právo vydat takovou desku. Nechť hudba mluví sama za sebe. Byli jste varováni."




Seznam skladeb Holiday At Lake Bodom (15 Years Of Wasted Youth): 

01. Hate Crew Deathroll
02. Shovel Knockout
03. Hate Me
04. Everytime I Die
05. Needled 24/7
06. I¨m Shipping Up to Boston (* DROPKICK MURPHYS cover; previously unreleased) 
07. Sixpounder 
08. Warheart 
09. Roundtrip to Hell and Back 
10. Trashed, Lost & Strungout 
11. Living Dead Beat 
12. Deadnight Warrior 
13. Blooddrunk 
14. Follow The Reaper 
15. Are You Dead Yet? 
16. Silent Night, Bodom Night 
17. Jessie's Girl (* RICK SPRINGFIELD cover; previously unreleased) 
18. In Your Face 
19. Angels Don't Kill 
20. Downfall 

Vydáním Holiday At Lake Bodom (15 Years Of Wasted Youth) pokračuje celoroční oslava výročí CILDREN OF BODOM, kterou kapela odstartovala velice úspěšným "15th Anniversary" turné po Severní americe. V rozhovoru s MusikUniverse.net Laiho uvedl, že má kapela naplánované započetí psaní písní pro další album, které chce vydat v roce 2013. "Mám nápady, ale ještě jsem s nimi nic neprováděl," řekl Alex. "Důvodem je, že nedokážu psát, když cestuju; není to pro mě správné prostředí. Vím, že hodně lidí to dokáže, ale já prostě nemůžu. A je to OK, protože si spoustu nápadů vytvořím v hlavě a má paměť na to sere, ale jednu věc nikdy nezapomenu, a to jsou riffy; nějak se vždycky v hlavě uchovají. Takže to vážně není problém."


Žádné komentáře:

Okomentovat