Blogger Widgets

sobota 14. dubna 2012

Basák EPICY vypadl z turné kvůli zdraví


Není tomu tak dávno, co sympho-metalovou skupinu z Nizozemí opustil baskytarista Yves Hutt, a už musí řešit novou komplikaci. Jeho nástupce Rob van der Loo (MAYAN, DELAIN) uveřejnil následující prohlášení:

"Včera jsem zažil nějaké vážné a nečekané zdravotní komplikace. Abych se ujistil, že se chovám správně, musím frčet do nemocnice na nějaké testy a mí doktoři mi taktéž doporučili, abych si trochu odpočinul než znovu získám plnou sílu. I když je pro mě velmi těžké něco takového přijmout, musím to respektovat, protože zdraví je velmi cenná věc. To znamená, že se nebudu moct účastnit evropského turné dokud nebudou všechny výsledky (doufejme, že se tak stane během pár dní). Samozřejmě, že se ke skupině připojím jakmile to bude možné, ale bohužel zatím nemohu říci přesné datum. Zbytku kapely a celému týmu přeji vše nejlepší na začátek turné a nemohu se dočkat až se k nim připojím!"

Zbytek kapely EPICA k oznámení uvedl: "I přes tyto nepředvídatelné skutečnosti, nakopneme dnes evropské turné s dočasným řešením za Robovu nepřítomnost. Zatímco čekáme na jeho návrat a přejeme mu brzké uzdravení....show musí pokračovat!"

EPICA 9. března vydala své velmi kladně přijímané album Requiem For The Indifferent, ke kterému startuje zmíněné turné. Během této šňůry navštíví i naši domovinu a to 18. května ve Zlíně a následující den v Praze.

Seskupení natočilo v únoru videoklip ke skladbě Storm The Sorrow a tisková zpráva slibuje, že "předvede kapelu tak, jak jste ji nikdy neviděli."

V tuto chvíli je ale nejdůležitější stav Roba van der Loo. Přejeme mu co nejbližší uzdravení a doufáme, že komplikace nebudou nijak vážné.

Žádné komentáře:

Okomentovat