Blogger Widgets

pátek 23. března 2012

Vedlejší projekt členů SEVENDUST


První single projektu CALL ME NO ONE s názvem Biggest Fan je možno poslechnout na serveru Loudwire.com. Nový projekt mají na svědomí členové SEVENDUST a jmenovitě se jedná o Clinta Loweryho (kytara) a Morgana Rose (bicí). Debutové album, na kterém je i jmenovaný single, by měl vyjít 6. června u  vlastního labelu party SEVENDUST, 7 Bros. Records (díky partnerství s Asylum Records a Warner Music Group nabízí různé služby nezávislým labelům a interpretům).


V nedávném rozhovoru pro Zoiks! Online o novém projektu Clint prohlásil: "Není to úplně tvrdá věc, ale není to měkký jako dělám s HDMS (HELLO DEMONS MEET SKELETONS). Některé písně budou dost progresivní, jiné zase víc rockové. Má to v sobě temné zvraty; jako když se potká NINE INCH NAILS a FOO FIGHTERS."

Na otázku, jak projekt vznikl, Clint odpověděl: "Morgan a já jsme už roky spolu mluvili o různých směrech a věcech, které jsme nemohli dělat v SEVENDUST. Nerad to říkám, ale v SEVENDUST je tvorba omezena určitým stropem. Udělali jsme hodně nahrávek; s určitým vzorcem, a je tam určitá hranice toho, co můžeme udělat. Na tom není nic špatného. V SEVENDUST je spousta možností jak něco udělat. Máme se rádi, kluci jsou fajn, hudba je zábavná a energie z toho výborná. Cítili jsme, že je čas vyzkoušet něco mimo rámec SEVENDUST. Vždycky jsem se chtěl sebrat a udělat nahrávku a Morgan projevil velký zájem mi v tom pomoct. Tak jsme se stali partnery. Budeme se snažit z toho udělat kapelu a uspět s ní, když budeme se SEVENDUST nějakou dobu dole. Nesnažíme se nasadit žádná očekávání, jen se pokusíme udělat dobrou nahrávku."

Během téhož interview se Clint rozpovídal o vzniku názvu CALL ME NO ONE: "Je to o pokoře," řekl. "Vždycky jsem byl typ člověka, který je na pozadí věcí. Vždycky tu byl Lajon (Witherspoon, zpěvák SEVENDUST) nebo Brett (Hesla, DARK NEW DAYS) nebo podobní zpěváci. Vidím sebe jako docela obyčejnou osobu a to je v podstatě význam názvu CALL ME NO ONE. Nakonec, je to o pokoře a tajemství věci. Jsem zpěvák, člověk.

Clint - Morgan

Žádné komentáře:

Okomentovat