Blogger Widgets

čtvrtek 8. března 2012

Hledáme redaktory


Chcete přispět svými články na náš blog? Baví vás rocková a metalová hudba a jejich subžánry?  Jestliže ano, tak vám takřka nic nebrání v tom do toho jít! Jediná nevýhoda je snad jen ta, že vám bohužel nezaplatíme. :-) V tuto chvíli jsme pouze tři a pro šíři scény máme samozřejmě jisté mezery, vše co zde píšeme děláme z čistého zájmu a nadšení pro danou hudbu, samozřejmě ve svém volném čase.

A co požadujeme? Slušnou úroveň gramatiky a dobré stylistické schopnosti. Nedělá nám takový problém opravit pár čárek, sami také nejme bůhví jací češtináři, ale přepisovat půlku nesourodého článku, se nám opravdu nechce :-) Důležité je také, aby vás psaní bavilo a nebyli jste líní, což je v dnešní době to nejtěžší.

Se samotnou žádostí se obraťte na náš e-mail Heavy.Metal.Hell.Info@gmail.com. Jako předmět napište "Spolupráce". Do emailu uveďte pár základních informací, váš věk, vaše hudební zaměření, o čem byste eventuálně chtěli psát apod.

Díky a těšíme se na případné zájemce!

Za Heavy Metal Hell Jessi

4 komentáře:

  1. Já bych měl zájem :D ... Kontaktuj me na Skype : sliz28 A můžeme se domluvit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj...Skype tady na blogu nikdo nevede...pisni nám prosímtě do zpráv na FB (http://www.facebook.com/pages/Heavy-Metal-Hell/322493841132555), stačí pár základních informací, kolik ti je let,co přesně posloucháš, o čem by jsi chtěl psát apod...pak nějaký kontakt na tebe, teda krom skypu, může být FB, email,G+,ICQ...my se ti pak ozvem.

    OdpovědětVymazat
  3. mozem vam napisat aj na mail? facebook nemam

    OdpovědětVymazat
  4. Kontaktní email: heavy.metal.hell.info@gmail.com

    OdpovědětVymazat