Blogger Widgets

pátek 16. března 2012

P.O.D. dokončili práci na novém albu



    Křesťanští metaloví hudebníci P.O.D. (Payable to Death) dokončili práci na svém novém studiovém albu, v pořadí osmém, které by mělo vyjít po čtyřleté odmlce v létě tohoto roku pod hlavičkou vydavatelství Razor & Tie. CD bylo nahráno pod drobnohledem producenta Howarda Bensona (3 Doors Down, Creed, Daughtry), který již produkoval úspěšné album  "Satellite" z roku 2001. Na albu se objevily úspěšné hity jako “Alive,” “Boom” a “Youth of the Nation.”


Zpěvák P.O.D. Sonny Sandoval se v loňském rozhovoru pro Audio Ink radio rozpovídal o tom, proč si kapela s Bensonem tak dobře rozumí. " S Howardem se známe z dřívějška, takže ví jak pracujeme. Znali jsme ho již dříve, než se z něj stalo velké zvíře, velký rockový producent, mezi sebou máme vztah jak ze staré školy, v kterém můžeme být upřimní, "vysvětlil. "On ví, že jeho prací není do všeho strkat svůj nos, což je na našem vztahu velice super. Nechá nás dělat to co chceme. Pracuje s námi, věří v nás, snaží se nám dávat spousty svobody, aniž by nás přímo tlačil do tvorby nějakých prvoplánových rockových a radiových hitů. Prostě nám umožňuje dělat si naší tvorbu, což je v pohodě. Máme s Howardem opravdu super vztah, a já vím, že je z naší spolupráce opravdu nadšen. "


A zde ochutnávka, song On Fire, který by se zřejmě měl objevit na novém albu, playlist ani název nového alba zatím není potvrzen.

Žádné komentáře:

Okomentovat