Blogger Widgets

čtvrtek 28. března 2013

MINISTRY vydají "poslední" album


Ikona industrial metalu chystají vydání nové desky nazvané From Beer To Eternity, jejíž vydání plánují na letošní září. CD bylo napsáno během loňského prosince, 19 dní před smrtí kytaristy Marca Scacii. 

"Bylo to jedno z nejkreativnějších období MINISTRY vůbec. Kapela byla jako plameny!", řekl stránkám Noisey frontman Al Jourgensen. "Užívali jsme si, přicházeli se skvělými nápady a experimentovali se vším, co jsme kdy chtěli udělat, od blues po dubstep a samozřejmě rock postavený na těžkých kytarách. Bylo to velmi snadné. Žádné hádky, žádné problémy. Nikdy předtím nešlo nic tak, aby se to nějak neposralo."

Jourgensen dokončil tracky během prvního čtvrtletí 2013 u 13th Records s koproducentem Sammy D´Ambruosem a technikem/klávesistou Aaronem Havillem.

"Byl to nejvíce emočně náročný projekt, který jsem kdy dělal, ale také nejvíce obohacující," řekl Jourgensen. "Mickey byl písněmi ohromen, když na nich pracoval, a já vím, že se na nás ze shora dívá a je naprosto nadšený tím, co jsme udělali."

Jourgensen plánuje podpořit From Beer To Eternity i svůj autorizovaný životopis Ministry: The Lost Gospel According To Al Jourgensen, který by měl vyjít v srpnu pod Da Capo Press. "Možná uděláme jednu velkou show s Tommym (Victor, kytara) a Sinnem (Quinn, kytara) a kluky, kteří udržovali kapelu během několika posledních let. Byla by to pěkná pocta Mickeymu. Ale nedokážu bez něj odjet celé turné. MINISTRY byly jeho život, stejně jako pro mě, a obávám se, že s ním bude muset zemřít. Ale sakra, to by bylo, abychom neodešli s randálem!"

Tracklist From Beer To Eternity:

01. Hail To His Majesty
02. Punch In The Face
03. Permawar
04. Perfect Storm
05. Fairly Unbalanced
06. The Horror
07. Side FX Include Mikey's Middle Finger (T.V.4)
08. Lesson Unlearned
09. Thanx But No Thanx
10. Change Of Luck
11. Enjoy The Silence

Žádné komentáře:

Okomentovat