Blogger Widgets

neděle 9. prosince 2012

RAVEN LORD zkompletovali sestavu pro turné 2013


Multinárodní kapela RAVEN LORD si vybrala Alessandra Dua (VOODOO HIGHWAY) jako svého klávesistu, čímž doplnili stávající sestavu. Ital Alessandro Duo bude pánem kláves na všech vystoupení skupiny během turné v následujícím roce stejně jako se objeví na budoucích nahrávkách.

Vedoucí člen RAVEN LORD, Csaba Zvekan, vydal k věci následující: "Alessandro je skutečným Raven Lordem a sedí k nám jako ulitý. Jeho muzikantské dovednosti jsou excelentní a je skvělým doplněním kapely. Všichni jsme šťastní a nadšení, že máme kompletní kapelu a jsme připraveni na turné v roce 2013 i letní festivaly."

Debutová deska RAVEN LORD se jmenuje Descent To The Underworld a celosvětově vyjde 1. února přes vydavatelství Mausoleum Records. Song Black Friar si můžete poslechnout ZDE

Jak zní vlastní popis kapely?: "Nestydatě nosí své heavy metalové kořeny na rukách oblečených v kůži. RAVEN LORD kombinují feel klasického metalu minulosti s čerstvou agresí současnosti. Hromové basové linky, bušení bubnů a výbušné riffy smíchané s výrazně těžkými, melodickými vokály tvoří nezapomenutelné písně."

Kompletní sestava RAVEN LORD vypadá následovně:
Csaba Zvekan (KILLING MACHINE) - zpěv
Joe Stump (HOLYHELL, REIGN OF TEROR) - kytara
George Karafotis (VERMILLION DAYS) - kytara
Jamie Mallender (TONY MARTIN BAND) - baskytara
Alessandro Duo (VOODOO HIGHWAY) - klávesy
Lawrence "Larry" Paterson (BAZE BAILEY, IRON KNIGHTS) - bicí

RAVEN LORD ve spolupráci s PR agenturou RocknGrowl Productions nedávno spustili soutěž o "fan video" k Black Friar. Skladba je zařazena na nadcházejícím albu Descent To The Underworld. Na vítěze nečeká pouze uveřejnění v tiskové zprávě, ale i 300 Euro a jeho klip se stane oficiálním videoklipem písně. Více na tomto odkazu

Žádné komentáře:

Okomentovat