Blogger Widgets

pátek 28. prosince 2012

Avantasia je už v štúdiu 5


Uplynulo len pár dní od Vianoc a už tu máme ďalšie novinky o pripravovanom albume projektu Avantasia. Prikladám preložený odkaz, ktorý na svojich stránkach zavesil človek, ktorý za všetkým stojí, Tobias Sammet:
"Pre mňa bol vždy tým, čím *Spojené Štáty Americké boli Rusku: Neústupný dlhoročný sok, v našom prípade však čo sa týka rockových opier. Takže, keď nedokážeš nad svojim súperom vyhrať, urob z neho svojho spojenca! Tak som otvoril dvere a doslovne pozval nákazu do môjho domu, ha! Žarty bokom, pravdou je, že tá "nákaza", o ktorej hovorím, je skutočne jednou z najpríjemnejších, najúžasnejších a najroztomilejších otráv, aké som kedy poznal - ambiciózny umelec skrz naskrz a naozaj fantastický gitarista. No a, po návrate z nákupov v 2912, kde si očividne našiel nové frajerské nohavice a topánky, išiel do štúdia, aby nahral ďalšie hlavné gitary pre nadchádzajúci album Avantasia-e "The Mystery of Time": Ayreon génius Arjen Anthony Lucassen!

Arjen, ak toto čítaš: Bombové nohavice, dúfam, že si mal bohatého Ježiska a želám ti štastný nový rok 200110010013! ;-) Valíš ho!


S pozdravom, Tobi"
*poznámka: Tobias použil obdobné prirovnanie z prostredia sveta Káčera Donalda.

Video nebolo priložené žiadne, ale potrebujete ho? V komentároch sa môžete podeliť o svoj názor na túto novinku.

Žádné komentáře:

Okomentovat