Blogger Widgets

pondělí 8. října 2012

DREAMSHADE streamují 2 songy z nového CD


Nedávno jsme vás informovali o tom, že švýcarská melodic death metalová kapela DREAMSHADE chystá na 25. ledna 2013 své druhé album, tentokrát nazvané The Gift Of Life. Deska vyjde pod Spinefarm Records a mix s masteringem má pod palcem Jacob Hansen.

Na konci příspěvku si můžete poslechnout dvě písně z této placky - Sandcastles a Photographs. Stejně tak se můžete podívat pod pokličku natáčení klipu k songu Photographs.

Kapela říká: "Myšlenka na pozadí skladby Photographs je velmi jednoduchá. Je o všech těch přátelích z dětství, kteří nyní zmizeli z vašeho života. Byli jste si velmi blízcí, ale čas ubíhal a dnes se s těží na ulici poznáte...nebo předstíráte opak. Míjíte se a díváte se někam jinam: nikdo není dost silný, aby řekl ´ahoj´.

Chtěli jsme tento koncept vložit do písně, protože je to něco, co lidé zažívají každý den. Je to pocit, který prostě nemůžete ignorovat.

Jeli jsme do Vratislavi, abychom natočili video se skupinou Grupa13 (skupina, která vytvářela videa pro BEHEMOTH, DECAPITATED, KREATOR, SONATA ARCTICA a mnoho dalších) a odvedli naprosto skvělou práci! Lokace, kterou našli, byla dokonalá, jsou skuteční profesionálové a ukázalo se, že jsou i skvělí kluci! Opravdu jsme si to užili. Další videoklip z nového alba jsme natáčeli také s nimi a jsme si jistí, že bude stejně úžasný."

Na novém albu DREAMSHADE se objeví nový zpěvák, Kevin Cali (ROOTS OF DEATH). Loni nahradil původního frontmana, Iko Castelliho, který se s kapelou rozešel kvůli hudebním rozdílům.





Žádné komentáře:

Okomentovat