Blogger Widgets

pondělí 1. října 2012

Anette Olzon opouští NIGHTWISH


Po dlouhých osmi letech můžu říct: KONEČNĚ!!! Nicméně, abych byl fér, stejně jako tato zpráva udělá radost spoustě lidem, bude minimálně stejně velký počet těch, kteří novinkou tolik nadšeni nebudou. Všechno důležité řekla samotná kapela NIGTHWISH:

"Dnes skončila další kapitola příběhu NIGHTWISH. NIGHTWISH a Anette Olzon se ve vzájemném porozumění rozhodli rozejít, a to pro dobro všech zúčastněných stran.

V poslední době je stále zřejmější, že směr a potřeby skupiny byly ve značném rozporu, což vedlo k rozkolu, který nemůžeme napravit.

NIGHTWISH nemají v úmyslu rušit všechna chystaná vystoupení, z čehož vyplývá, že jsme se rozhodli představit náhradní zpěvačku v Seattlu 1.10.2012. Její jméno je Floor Jansen, která pochází z Nizozemska (ex-AFTER FOREVER, REVAMP) a která laskavě svolila pomoci nám k dokončení světové turné Imaginaerum.

Všichni jsme pevně odhodláni k tomuto kroku, tomuto rozhodnutí ducha, a jsme si jisti, že to pro všechny povede k lepší budoucnosti.

Navždy budeme nadšeni dobrodružstvími, která přicházejí, a jsme hrdí na dvě skvělá alba a nádherná vystoupení, která jsme spolu zažili."

Floor Jansen

15 komentářů:

  1. JOOOOO!!!!! Doufám, že budou pokračovat, s jinou, lepší zpěvačkou. Kéž by vzali zpět Tarju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to tam!!! :D inak tomu ver tarja bola 100x lepšia

      Vymazat
  2. Nedělám si naděje, že by vzali Tarju zpátky, ale existuje nekonečně mnoho lepších zpěvaček, než je Anette, do dnes nepochopím, jak ji tam mohli trpět :) Takže za mě: HURÁÁÁÁ! KONEČNĚ! TOTO TRVALO!!!!!! :)

    OdpovědětVymazat
  3. do píči budu kalit non-stop, taková krásná událost se neděje každý den, ale doufám aby nepřišla tam nějaká jiná horčí zpěvačka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufejme, že tentokrát už si daj větší pozor při výběru.

      Vymazat
  4. su rád, že nemám radost jenom já=oD....může dodat jen jedinou věc: "Bye, Bye, Beautiful"=oD....dobrejch zpěvaček je spousta...záleží jestli se pánové budou řídit nepochopitelnym uspěchem, kterýho dosáhli s Anette a nebo si vzpomenou na to, proč s Tarjou byli tak dobrý a starou gardu fanoušků si pak trošku znepřátelili...držim jim palce, rád bych se k týhle kapele zase vrátil=o)

    OdpovědětVymazat
  5. 1. ked som sa dozvedel o tejto novinky, chcel som ju hned postnut sem - bohuzial neskoro...
    2. tuto kapelku nepocuvam
    3. rozpraval som sa s jednym chlapikom z nemecka, ktory mal radsej tuto spevacku ako tu staru a vyslovil sa, ze si mysli, ze na uvolneny post nastupi spevacka, ktora s nimi uz tourovala, Floor Jansen:
    http://www.youtube.com/watch?v=siM9NBGdWT8

    len tolko...

    OdpovědětVymazat
  6. Co k tomu dodat,jen at'najdou takovou zpěvačku jako byla Tarja!!!Držim palce!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Tarju už ne, dotřetice všeho dobrého, třeba to už bude ta ona pravá. Ale pro mě byl stejně vždycky nejzajímavějším vokalistou skupiny Marco, takže tak :)

    OdpovědětVymazat
  8. Stejně mě neuvěřitelně mrzí, že se s Tarjou rozešli... Měla dokonalý hlas a skvěle vypadala, ale bohužel... nejsem Nightwish, nevím, jak to tenkrát bylo a na čí straně je pravda. Narazila jsem na otevřený dopis pro Tarju a chtělo se mi brečet, protože jsem si Tarju vždycky představovala jako někoho naprosto dokonalého, a bylo mi líto, že byla tak... hnusná-nevím, jak jinak to říct. Pak jsem narazila na otevřený dopis od Tarji a chtělo se mi brečet, protože jsem doufala, že byla opravdu taková, jak psala. A bylo to tak smutný...a hlavně-v tom dopise byla přesně taková, jak jsem si ji představovala. A přemýšlím o tom stále znova a zas...
    ale co bylo vidět, ty konzerty si užívala. Kdo mi nevěří, skoukněte End of an Era!
    Jedna věc je ale jasná-jestliže byla skutečně taková, jak ji popsali Tuomas a ostatní, skutečně doufám, že jí to otevřelo oči... ale NECHCI, aby to znělo jako že se přikláním k tomu, že taková byla!

    no nic, mám zas divnou náladu-takovou, na kterou existuje jediný prostředek, jediný lék...
    schválně, co myslíte, že to je xD



    TSSTC 4EVER

    OdpovědětVymazat
  9. Mohl by to být sex, ale jsme na seriózní webové stránce, tak tipuju pořádnej steak s hranolkama a peprovou omáčkou...jako zákusek horký jablkovy zavin s vanilkovou zmrzlinou...:-)schválně, jestli jsem to trefil...:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hmmm...
      těsně vedle! xD ikdyž to nezní špatně :DD
      víte jak spravit náladu?
      stačí otočit tim čudlíkem na reprácích o 360 stupňů a zapnout End of all hope!
      xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD

      Vymazat
  10. pls Like: http://www.facebook.com/mysterythinks

    OdpovědětVymazat