Blogger Widgets

čtvrtek 30. srpna 2012

LAMB OF GOD založili fond na výdaje Randyho Blythea


Ne, že by zpěvák neměl na jídlo nebo oblečení. Ale vzhledem k tomu, že právníci a cesta do českého hlavního města stojí, rozhodla se kapela na eBayi prodávat vlastní nástroje a penězi pomoci Randymu zaplatit tyto účty. Pravda, že prodej přes eBay naše končiny možná příliš nezajímá, ale samotná zpráva jistě zajímavou je.

Nástroje, které se budou takto prodávat, jsou ty, které používalo všech pět členů LAMB OF GOD buď na turné nebo v nahrávacím studiu. Kromě Blythovy mateřské kapely nabídli své instrumenty i jiné sestavy. Kytary daroval Robb Flynn a Phil Demmel z MACHINE HEAD, Slash a FIVE FINGER DEATH PUNCH. David Ellefson z MEGADETH a Chris Kael z FIVE FINGER DEATH PUNCH poskytli své baskytary a 5FDP poskytli také podepsaný skateboard.

Justice Now, stránka založená pro dotace, zůstane stále funkční pro všechny, kteří by chtěli přispět. Odkaz na prodej nástrojů je ZDE

17. srpna se LAMB OF GOD v kompletní sestavě vrátila na pódia. Tímto "prvním" koncertem byla účast na historicky prvním festivalu Knotfest, o kterém jsme vám také přinesli nějakou tu informaci.

Budeme rádi, pokud se objeví nějaká reakce na počínání kapely=o)

Žádné komentáře:

Okomentovat