Blogger Widgets

středa 11. července 2012

Nový důkaz v kauze Blythe


Hudební svět je poslední dva týdny živ případem Randyho Blythea, který čelí obvinění z napadení fanouška, který dva týdny po prvním pražském koncertě v roce 2010 zemřel v nemocnici na krvácení do mozku. 

Randyho zatčení českou policií na letišti bylo šokem pro spoustu lidí a vyvolalo vášnivé reakce. Někteří jsou na jeho straně, druzí se staví na stranu tragicky zesnulého fanouška. Hvězdy hudebního nebe samozřejmě drží basu se svým kolegou. Nicméně je v celém případě stále více otázek než odpovědí. A do tohoto, řekněme, zmatku by mohly vnést trochu světla následující dvě fotografie:


Uveřejnil je server TheGauntlet.com a zobrazují scénu, o které všichni svědci mluvili, ale která nebyla součástí videa, které obletělo svět (a které spousta lidí bralo za důkaz jasné nevinny). První z nich svědčí o tom, že Daniel N. se vyloženě baví (jinak by asi neukazoval paroháče, pokud ony prsty nechce Randymu někam narvat). Druhá z nich je však méně jasná. Několik zpráv hovořilo o tom, že Randy fanouška škrtil, ale Gauntlet danou verzi vyvrátil touto fotkou, kde je vidět, že Blythe nedrží Daniela za krk.

Gauntlet si také udělal audio izolaci a zjistil, že během show ochranka varovala Daniela slovy: "nechoď sem nahoru, uklidni se". Nyní můžete opět diskutovat o tom, jak a co a jestli má jít zpěvák sedět nebo ne.

Manažeři kapely LAMB OF GOD v úterý zaplatili danou kauci 4 000 000 našich korunek, ale díky státnímu zástupci, který podal stížnost, frontman stále sedí na Pankráci. V pátek tomu budou dva týdny a i díky tomuto faktu podpora na adresu hudebníka stále stoupá a stoupá. Posledními, kteří se připojili, jsou snad největší osobnosti rock/metalového nebe, Ozzy Osbourne a jeho žena Sharon. A to už je pořádná událost.

Na konec snad můžu jen dodat, že pokud jste se koukali na dnešní zprávy Tv Hovna, tak jste určitě zaregistrovali, že chudáka Randyho přijela navštívit jeho žena Cindy. Strávila s ním na chlup dvě hodiny, ale o tom, co si povídali, můžeme spekulovat stejně jako o vinně nebo nevinně. Za mě ale #FreeRandyBlythe.

Žádné komentáře:

Okomentovat