Blogger Widgets

neděle 3. června 2012

ReinXeed vydáva ďalší album


Ako sme si už zvykli, zakladateľ kapely, Tony Johansson si nedá pokoja. Pilný, je slovo, ktoré ho najviac vystihuje. Od debutu v roku 2008 totižto vydáva každý rok jeden album. Aj tento raz by malo byť koncepčné - inšpiráciu, ako inak, čerpal z filmových námetov. Zmena v zostave od posledného albumu nastala na poste bubeníka, ktorým sa stal Terry Bowsfield. Mattias Johansson, brat Tonyho, zo zostavy vypadol a nebol nahradený nikým. Naopak Nic Svensson hrá stále na basgitaru, Calle Sundberg na gitaru a samozrejme Tony Johansson stále spieva, okrem toho, že tiež hrá na gitaru a klávesy. Niekoho by mohlo zaujímať, že Tony bol vraj vybraný za nového gitaristu skupiny Sabaton, ale ponuku odmietol.


Album Welcome to the Theater je už kompletne nahraný, namixovaný a namasterovaný, čaká sa už len kým dorazí do poličiek všetkých obchodov. Každopádne objednávky vo väčších internetových obchodoch už príjmajú (amazon, ebay...).

Tony sa snažil fanúšikov sprevádzať tvorbou tohto albumu, a tak sa na jeho youtube kanáli objavili štyri video nahrávky zo štúdia. Nakoniec pridal aj "uchutnávkové video", kde prezentoval zopár momentov z rôznych skladieb. Na inom youtube kanáli sa zasa objavilo video aj s jednou z piesní nového albumu Temple of the Crystal Skulls:



Zoznam skladieb vyzerá nasledovne:
01. Welcome (intro)   
02. Life Will Find a Way   
03. Follow Me   
04. Save Us   
05. Stranger Tides   
06. Somewhere in Time   
07. Freedom   
08. No Fate   
09. Temple of the Crystal Skulls   
10. Welcome to the Theater

Žádné komentáře:

Okomentovat