Blogger Widgets

sobota 2. června 2012

Michael Grant (CRESCENT SHIELD) opustil náš svět


Včera jsme tuto smutnou zprávu přinesli pomocí našeho Twitter účtu. Měli bychom zprávě ale věnovat více vět, než nám tweet umožňuje. Zpěvák zesnul 31. května v nemocnici Glendale Memorial v Glendale, Calif. Bylo mu 39 let.


Podle srdceryvného postu kapely, Grant trpěl "relativně krátkou, ale vážnou nemocí." I tak zemřel pokojně a obklopen svými nejbližšími. Do této chvíle jakékoli další podrobnosti nebo údaje o zpěvákově nemoci nebyly zveřejněny.

Kromě skupiny CRESCENT SHIELD, která měla určitou dobu pauzu, byl Grant také členem ONWARD, která jednu chvíli podepsala kontrakt s Century Media Records. Grantův hlas bývá popisován jako "bohatý a mocný baryton" a byl svými spoluhráči oslavován za "čistě melodický pěvecký styl", který "dělal jeho hlas výjimečným na poli heavy metalu. Byl známý za svou nezapomenutelnou vokální tvorbu háčků a vrstevnaté harmonie. Často protkával několik vokálních frází dohromady a vytvářel tak složitý a nápadný gobelín hlasové melodie."

Kromě technického aspektu, Grant své písně podával s hřejivým citem a hloubkou, jakou mu jeho vášeň dovolovala. Příspěvek kapely k události pokračoval slovy: "Snad nejpozoruhodnější však byla vášeň, s jakou Mike zpíval. Mohl vyvolávat sílu a pompéznost nejmocnějšího metalového bojovníka nebo truchlivou atmosféru vycházející ze života."

Smutný odchod dalšího talentovaného hudebníka se dotkla mnoha jeho přátel, spoluhráčů a blízkých, kterým přejeme sílu vyrovnat se s velikou ztrátou. RIP

CRESCENT SHIELD - The Passing:

Žádné komentáře:

Okomentovat