Blogger Widgets

středa 16. května 2012

Zemřel frontman black metalistů URGEHAL


12. května frontman norské black metalové kapely, Trondr Nefas, náhle zemřel ve věku 35 let. Po dvaceti letech black metalové tvorby s kapelu URGEHAL, Nefas umřel způsobem podle oficiálního prohlášení kapely "klidným a přirozeným".


Label kapely, Season Of Mist, oznámili smutnou novinku jako první: "Je nám hluboce líto, že musíme oznámit náhlé úmrtní kytaristy/zpěváka URGEHAL, Trondra Nefase. Více informací bude brzo oznámeno ve veřejném prohlášení. R.I.P

Následuje vyjádření samotné kapely URGEHAL:

"Největší odešel. Trondr Nefas, náš nejdražší přítel a společník po více jak 20 let, nečekaně minulý týden zemřel. Zesnul klidnou a přirozenou smrtí na jednom ze svých oblíbených míst obklopen lesy a křišťálovými jezery. Děkujeme ze všechny ty roky přátelství, hudby a šílenství. Za dobré i špatné časy. Prostřednictvím tvé temné oddanosti black metalu jsi inspiroval mnoho lidí. Byl jsi skutečným průkopníkem. Budeš nám chybět, ale nikdy na tebe nezapomeneme, protože tvůj odkaz bude žít dál. Naše nejhlubší soustrast putuje Nefasově snoubence Octavii a oběma rodinám. Vážíme si všech kondolencí a podpory, která je k nám směrována po jeho smrti.
Sammen var vi dynamitt!!!


2 komentáře: