Blogger Widgets

středa 23. května 2012

3 DOORS DOWN opouští kytarista MATT ROBERS


Kapela 3 DOORS DOWN se smutkem oznámila, že ji opouští kytarista a zároveň zakládající člen MATT ROBERTS. Odchod přichází téměř po dvou desetiletích, které s kapelou strávil a jeho příčinou jsou zdravotní problémy, přesněji potíže s oběhovým systémem. Matta tento zdravotní problém trápí několik posledních let a začal se zhoršovat díky enormnímu vytížení z neustálého cestování po koncertních tour.

Kytarista prohlásil v tiskové zprávě: "3 Doors Down bude mít v mém srdci vždy zvláštní místo a je mi smutno z toho, že si musím vzít volno, ale v tuto chvíli musí být mé zdraví, mou hlavní prioritou."

Zpěvák Brad Arnold dodal: "Matt je náš bratr a vždy bude součásti kapely a tím pádem ho vždy přivítáme nazpět s otevřenou náručí."

Kapela společně s Robertsem dospěla k rozhodnutí, že budou nadále pokračovat pouze ve čtyrech lidech: Brad Arnold (zpěv), Todd Harrell (baskytara), Chris Henderson (rytmická kytara) a Greg Upchurch (bicí). V současnosti jedou "Gang of Outlaws Tour" s rockovými legendami ZZ TOP a country superstar Gretchen Wilson.


A tady jednu na rozloučenou:
 

2 komentáře: