Blogger Widgets

pondělí 2. dubna 2012

MACHINE HEAD budou mít svou biografii!


Omnibus Press určili datum 15. října jako předběžný termín vydání knihy Inside The Machine. 

První biografie MACHINE HEAD pochází z pera britského rockového autora Joela McIvera - k jehož dodnes 20ti vydaným knihám patří Justice For All: The Thruth About Metallica, Crazy Train: High Life And Tragic Death Of Randy Rhodes, Glenn Hughes: The Autobiography, To Live Is To Die: The Life And Death Of Metallica´s Cliff Burton, Overkill: The Untold Story Of Motörhead, The Bloody Reign Of Slayer a Unleashed: The Story Of Tool.

Oficiální popis knihy: "Za více než 17 let osm alb, heavy metalová kapela MACHINE HEAD prodali milionů kusů, získali nominaci na cenu Grammy a získali ocenění od různých časopisů. Tento příběh je klasickým scénářem "vzestupu, pádu a opětovného vzestupu" - na metalové scéně explodovali v roce 1994, užívali si řetězec úspěšných alb a pak zabloudili na nu-metalové cestě. Nyní jsou středem jednoho z nejvítanějších comebacků. Joel McIver několikrát zpovídal jednotlivé členy kapely a měl jedinečnou příležitost nahlédnout do jejich příběhu horské dráhy, který zahrnuje závislost na alkoholu, rvačky mezi členy, terapie, vyhazovy, blízkost rozpadů a dvě desetiletí nejtvrdších hudebních kousků člověku známé a dodávané do celého světa."

MACHINE HEAD nedávno dokončili severoamerické headline turné, na kterém je podporovali SUICIDE SILENCE a DARKEST HOUR.

Nové desky MACHINE HEAD, Unto The Locust, se ve Spojených státech prodalo 17 000 kopií v prvním týdnu vydání a vyneslo jim 22. příčku v žebříčku The Billboard 200 - v 17ti leté historii se MACHINE HEAD poprvé dostali do Top 25.

MACHINE HEAD prodali každé z sedmi alb průměrně ve 100 000 kopiích v USA a prodej v zámoří (v Británii i několikrát stříbrná deska) činí celkové číslo více než 2,4 milionu kusů.

No a nám nezbývá než doufat, aby se velmi přitažlivě vypadající biografie těchto velikánů objevila i v českém překladu...

Žádné komentáře:

Okomentovat