Blogger Widgets

sobota 7. dubna 2012

IN THIS MOMENT a nadcházející deska


Jihokalifornská kapela si jako název další studiové desky zvolila Blood. Nahrávky vydá v létě pomocí dlouhodobého labelu Century Media Records. CD produkoval opět Kevin Churko, který dříve spolupracoval mimo jiných s OZZY OSBOURNE a FIVE FINGER DEATH PUNCH.

Skupina začala pracovat na albu několik měsíců po odchodu bubeníka Jeffa Fabba a kytaristy Blakea Bunzela, kteří IN THIS MOMENT opustili koncem loňského roku, aby se připojili k doprovodné kapele finalisty Amerického Idolu, Jamese Durbina. Fabb a Bunzela byli nahrazeni Tomem Hanem (THYATERIA) a Randym Weitzelem (FLATLINE, 3/13, AMERICAN MASSACRE).

Komentováno frontmankou Mariou Brink: "Neexistují slova, která by popsala naše nadšení...Jsme touto nahrávkou zapáleni. Je to nejsilnější materiál, který jsme napsali."

"IN THIS MOMENT prošlo několika velkými změnami. Uznávám, že některé změny mohou být děsivé, zvlášť při pohledu do neznámého, ale v tomto případě bylo vše perfektní. Je to odvážné, temné, efektivní album, po kterém se bude cítit velmi zkaženě, ale o to více ho budete chtít."

Kytarista Chris Howorth přidal: "Během posledních šesti měsíců jsme v kapele prošli několika zajímavými změnami. V důsledku toho jsme se já a Maria sblížili v odhodlání dostat věci na vrchol oproti předchozím věcem IN THIS MOMENT. Během procesu psaní, jsme já, Kevin a Maria byli na sebe tvrdí, abychom se ujistili o tom, že každá skladba je něčím jedinečná a zvláštní. Osobně cítím, že je to nejvíce soustředěná a nejsilnější hudba, kterou jsme kdy vytvořili a těším se, až si to budou moci lidi poslechnout."

V nedávném rozhovoru pro Australia´s Loud Magazine uvedla Maria Brink o novém materiálu IN THIS MOMENT. "Ukázali jsme si věci, které jsme nikdy předtím nedělali a opravdu to zní jako něco zvláštního, něco nového. Nedokážu to vysvětlit, chci říct, pokud znáte naši starou muziku a uslyšíte náš nový materiál, řeknete si ´do prdele, okay, naprosto mě to dostalo.´ Ale nechci příliš mnoho prozrazovat, ale je to prostě jedinečné, něco naprosto nového. Našli jsme v sobě něco zvláštního, tuhle určitou věc a jsem z toho nadšená."

Pokud jde o odchod Fabba a Bunzela z IN THIS MOMENT, řekla Brink: "Znáte ten pocit, když se vám stane něco nepříjemného, že to nakonec může být ta nejkrásnější věc, která vás může potkat? Tak tohle je jedna z takových situací. Poslalo to mě a Chrise (Howortha, kytara) zpátky na začátek, a já s Chrisem jsme zase založili společně kapelu, jen já a on, každý vyložil na stůl něco jiného, každý přinesl své vlastní nápady. Věřím tomu, že se to všechno mělo stát, všechny alba udělaná s nimi. Miluju je, přeji jim všechno nejlepší. Ale všechno bylo tak nově, se mnou a Chrisem, ten nový zápal, ta nová síla ve mně, že se...začali dít ty kouzelné věci v tom, co jsme začali vytvářet. A tak to má být;; tak to má být, že šli dál a stejně tak některé další věci v mém životě, a to je super, protože všechno je v tomto novém začátku naprosto úžasné. A vy budete mít možnost to poslouchat."

Žádné komentáře:

Okomentovat