Blogger Widgets

středa 11. dubna 2012

EX DEO dokončili novou desku


Kapela, v jejímž čele stojí zpěvák KATAKLYSM Maurizio Iacono, dokončili práce na svém albu Caligvla, které vyjde 31. srpna prostřednictvím rakouského labelu Napalm Records. CD mixoval kytarista KATAKLYSM Jean-François Dagenais, který dříve pracoval mimo jiných s MALEVOLENT CREATION, MISERY INDEX a DESPISED ICON. Artwork a rozložením desky se zabýval Seth Siro Anton ze SEPTICFLESH.
Komentář skupiny: "Po osmi měsících tvorby desky si jsme jistí, že držíme v rukou klasické album, producent JF Dagenais udělal báječnou a velkou práci, všichni hosté jsou masivní, bohové budou potěšeni. Očekávejte brzké odhalení artworku a nového teaseru. Co všechno v minulosti selhalo....EX DEO zvládne, Roman caput mundi! Velkým Římem inspirovaný metal!"

EX DEO debutovali se zbrusu novou písní "I, Caligvla" 1. dubna v kanadském Montrealu, kde vystupovali jako součást turné "Paganfest Part III" po boku kapel TURISAS, ALESTORM, ARKONA a HUNTRESS. Video níže.


Kromě již dříve oznámených hostujících vystoupení kytaristy ALL SHALL PERISH Francesca Artusata a zpěvačky skupiny TRISTANIA Mariangeli Demurtas, bude Caligvla obsahovat i příspěvky od Setha Siro Antona ze SEPTICFLESH a Stefana Fioriho ze GRAVEWORM. Každý pozvaný host na albu je řeckého nebo římského původu.

Seznam skladeb na desce Caligvla:

01. I, Caligvla
02. The Tiberius Cliff (Exile To Capri) 
03. Per Oculos Aquila 
04. Pollice Verso (Damnatio Ad Bestia)
05. Divide Et Impera
06. Burned To Serve As Nocturnal Light
07. Teutuborg (Ambush Of Varus)
08. Along The Appian Way
09. Once Were Romans
10. Evocatio: The Temple Of Castor & Pollux 

Žádné komentáře:

Okomentovat