Blogger Widgets

neděle 18. března 2012

Zpěvačka uskupení In This Moment o připravovaném albu a odchodu dvou členů


In This Moment, metalcorová kapela z Kalifornie, připravuje v těchto dnech, jíž své čtvrté řadové album, které vyjde pod hlavičkou Century Media Records. Zatím nepojmenované album bude opět produkovat Kevin Churko a vyjít by mělo někdy v létě, zřejmě v červnu. Začátkem tohoto měsíce si na festivalu Soundwave v Australii, odbyl premiéru nový song z připravovaného alba, jmenuje se 'Blood' a zhlédnout ho můžete níže v příspěvku.

Frontmanka kapely Maria Brink také prozradila některé klíčové informace o materiálu, který skupina připravuje pro novou placku a který již také nastínil kytarista Chris Howorth na konci srpna minulého roku.

"Je to nejlepší a nejšpinavější materiál, který jsme kdy stvořili, taková bude většina věcí na novém CD," řekla Brink pro Soundwave TV, oblečená do půvabných citronově žlutých šatů. "Bude to prostě drsné, reálné a zasáhne vás to."

Všechny tyto slova dozajista ocení většina metalových fanoušků a v tuto chvíli to vypadá, že se kapela vydala správným směrem.

Maria Brink se také rozpovídala o odchodu dvou členů skupiny. Přiznala, že necítí nic zlého vůči bývalému bubeníku Jeffu Fabbemu a kytaristovi Blaze Bunzelovi. Oba v tuto chvíli doprovázejí Jamese Durbina v jeho doprovodné kapele. James Durbin je bývalý účastník pěvecké soutěže American Idol. "Fakt, že oba pánové opustili kapelu mě velice inspirovalo a to se promítne do materiálu zatím nepojmenovaného alba. Prostě to u mě zapálilo nebývalou kreativitu". Jejich odchody byly opravdu zcela šokující a překvapující, ale připustila, že "Každý si musí jít svou vlastní cestou. Tak by to mělo být. Oni ve mě zapálili oheň inspirace, že to ani nedokáži popsat,.... jináč by jsme stvořili album, které by tyto okolnosti neovlivnily. V tuto chvíli mám pocit, že musím bojovat za tohle album. Některá alba vznikla za velmi těžkých okolností a taky tak i znějí, pro příští dny je tohle ten správný příklad, jelikož budeme pilovat materiál pro novou desku."

1 komentář: