Blogger Widgets

čtvrtek 15. března 2012

Metalové divy a jejich netradiční projekty

    Tarju Turunen netřeba představovat, tato exčlenka Nightwish se vydala na sólovou dráhu a vítr spolupráce jí zavál až do Německa, konkrétně za umělcem, který si říká Schiller, vlastním jménem Christopher Von Deylen. Tento muzikant skládá a produkuje hudbu, která kombinuje více stylů, Vocal Trance, New Age, Electronic, Ambient. Osobně Schillera už nějaký rok poslouchám a jeho hudba je velice osvěžující a relaxační. I tato spolupráce se velice vydařila, což můžete posoudit sami z videa k písni Tired Of Being Alone, které je umístěno níže. 




    Další na řadě je taktéž velmi známa to diva, Sharon Del Adel, zpěvačka uskupení Within Temptation. Ta nešla daleko a navázala spolupráci se svým krajanem Arminem Van Buurenem. Armin je zástupce, jak já říkám, komerčního Trancu, stejně jako např. DJ Tiesto a řada dalších. Vznikl docela zajímavý song s velkým komerčním potenciálem, což dosvědčuje i vysoký počet shlédnutí na youtube podpořený nasazením písně do komerčních radií. Zhodnocení nechám na vás.



     A do třetice zde máme horkokrevnou italku Cristinu Scabbiu, zpěvačku kapely Lacuna Coil o které zde na webu najdete v sekci speciály spousty informací. Cristina taktéž nešla příliš daleko a zapojila se do projektu s názvem Rezophonic. Tento projekt přivedl na svět muž jménem Mario Riso, což je šéf italské Rock TV. Účelem celého projektu bylo získat finanční prostředky pro Africkou lékařskou a výzkumnou nadaci (AMREF). Na projektu spolupracovalo spousty italských umělců. Jak to dopadlo posuďte sami.

Žádné komentáře:

Okomentovat