Blogger Widgets

pondělí 26. března 2012

Frontman skupiny GODSMACK o připravovaném živém albu


Američtí heavy metalisti Godsmack se v současnosti připravují na nadcházející turné po USA, to pojedou společně s rockery Halestorm a Staind. Turné čítá celkem 20 koncertů, probíhat bude od půlky dubna do půle května. U této příležitosti se rozpovídal frontman skupiny Sully Erna o připravované živé desce kapely.

Album se bude jmenovat příznačně ‘Live and Inspired’ a půjde o doposud  první živé album, které kapela kdy vydala. Vyjde letos na jaře a bude obsahovat 13 nejoblíbenějších živých nahrávek kapely. Všechny songy, které na albu najdeme, pochází z loňského turné, konkrétně z koncertů v Detroitu a Michiganu.  Erna vysvětluje "Na desce se objeví převážně songy z naší show v Detroitu, o té si myslíme, že pro nás byla výjimečná. Celé koncertní turné se opravdu povedlo a máme z něj zaznamenáno mnoho materiálu. I když kapela odehrála hodně koncertů tak Detroit z nějakého důvodu vyčníval. Chtěli jsme původně udělat kompilaci písní z Vegas, Chicaga či Dallasu, ale čím více jsme zpětně poslouchali záznam z Detroitu, tím více jsme si byli jisti, že to byla opravdu podařená show" řekl, Erna.

V Detroitu můžeme mít nějaké antifanoušky, ale GODSMACK toto město prostě milují. Sully dále vysvětluje "Je tam opravdu skvělé publikum, to vám potvrdí snad každá rocková kapela. Opravdu je tam velká fanouškovská základna se skvělou pověstí. Jsou skvělé rockové publikum, proto byl záznam pořízem právě tam." 

Nová deska bude mít také svůj bonusový disk, který bude obsahovat čtyři cover verze. Sám Sully na otázku, o jaké písně konkrétně půjde, odpověděl vyhýbavě "Nic vám neřeknu, budete muset počkat až vyjde samotné album, nicméně všechny jsou výborné!"  

Žádné komentáře:

Okomentovat