Blogger Widgets

středa 20. června 2012

Nový single STONE SOUR v srpnu


Frontman Corey Taylor dokončil práci na vokálech ke čtvrtému albu kapely, které se jmenuje House Of Gold And Bones. Jedná se o koncept, který bude nakonec rozdělen na dvě části a nahrává se v Sound Farm Studios nedaleko mateřského města STONE SOUR Des Moines v Iowě. S produkcí pomáhá David Bottrill, který má na svém kontě spolupráci například s TOOL, MUSE nebo STAIND. Podle Taylora bude část první obsahovat 12 skladeb a vyjde v říjnu pod (jak jinak) Roadrunner Records a příští rok bude následovat druhá část se stejným počtem písní. Každý disk bude obsahovat jednu polovinu příběhu, texty mohou fanoušci shlédnout na oficiálních webových stránkách kapely. Coreyho slovy: "Tahle epika mě nakopává do prdele. Nemůžu se dočkat až nakope ty VAŠE! Může to být kterýkoli z nich - možností je SPOUSTA." Mezi názvy skladeb se objevují např. Taciturn, Absolute Zero, RU486 nebo A Rumor Of Skin.

Během britského festivalu Download 9. června Corey zahrál akustickou verzi skladby Taciturn a fan video, které obíhá internetem můžete shlédnout jako vždy na konci tohoto příspěvku.

Rachel Bolan (SKID ROW), který poskytl na albu basové linky se o novém materiálu vyjádřil jako o "kurevsky tvrdém."

Už před časem bylo slíbeno, že nové album má být po zvukové stránce zkřížením slavných alb The Wall od PINK FLOYD a Dirt od ALICE IN CHAINS. Po lyrické stránce se má jednat o vnitřní morální boj člověka, který stojí na životní křižovatce a snaží se zjistit, co má dělat dál. Podle Coreyho slov je to příběh, který si prožije naprosto každý, takže věří, že se lidé dokážou s novými texty ztotožnit.



Žádné komentáře:

Okomentovat