Blogger Widgets

čtvrtek 12. dubna 2012

GREEN DAY oznámili vydání nové albové trilogie


Název připravované albové trilogie bude  ‘¡Uno!,’ ‘¡Dos!,’ a ‘¡Tré!’  

Green Day v rychlosti tvorby nového materiálu v průběhu posledních let jistě zpomalili - čtyři roky jim trvalo dokončit album "American Idiot" a pět let navazující '21st Century Breakdown," to vyšlo před třemi lety - nyní se členové kapely rozhodli dohnat časovou ztrátu a to rovnou obrovskou porcí tří nových alb. Jejich vydání je naplánováno mezi zářím 2012 a lednem 2013.


Aktuálně se skupina nachází v Oaklandském studiu a pod vedením producenta Roba Cavalla nahrává nový materiál pojmenovaný prostě ‘¡Uno!,’ ‘¡Dos!,’ a ‘¡Tré!’ (ze španělštiny přeloženo jako jedna, dvě a tři). Ten vyjde v následujícím pořadí:  '¡Uno! " 25 září, '¡Dos! " v návaznosti 13. listopadu a '¡Tre! " 15. ledna 2013.

"Nacházíme se v nejplodnějším tvůrčím období  našich životů" prohlásila kapela zdrženlivě v tiskové zprávě. "Tohle je nejlepší hudba, kterou jsme kdy napsali a nové nápady stále přicházejí, takže namísto tvorby jediného alba vydáme rovnou celou albovou trilogii. Každá píseň si v sobě nese svou moc a energii, která představuje Green Day na všech emociálních úrovních. Bude to ku**a  impozantní dílo!"

O tom, že půjde o opravdu impozantní dílo, není pochyb, ale podobná prohlášení kapel, za všechny ty roky třeba brát s rezervou :)


Zde termíny koncertů Green Day na léto 2012:

08/18 - Tokio, Japonsko
08/19 - Osaka, Japonsko
08/26 - Paříž, Francie
09.01 - Konstanz, Německo
09/02 - Bologna, Itálie


1 komentář:

  1. This will permit you to choose the restore point we just produced before beginning this whole process.
    No particular understanding or abilities are required.
    There are 1000's of programs that you can download in your device.


    Feel free to surf to my blog ... freetoolsforwebmasters.com ()

    OdpovědětVymazat